Monday September 25th 2017

World of Warcraft – The Shattering

Sau mai bine zis a explodat Azerothul…

Ma rog nu de tot, doar pe ici pe colo, cat sa se vada si sa se simta diferit fata de acum 2 zile.

Prima schimbare care te loveste in fata cand intri dupa patchul de ieri dimineata, este filmuletul introductor in care Deathwing evadeaza din inchisoarea sa subterana. Din acea clipa multe din locatiile vechiului continent se schimba, unele chiar radical precum Stormwind care a primit un overhaul la castelul regelui; de asemenea se deschid zone noi in spatele castelului si a catedralei. Barajul dwarfilor din Loch Modan este spart de Deathwing si ca atare lacul seaca inundind zona inferioara Wetlands. Apar zone noi care nu erau accesibile pe harta inainte sau nu existau deloc: Gilneas, Twiligth Highlands, Tol Barad, Mount Hyjal, Nighthaven, Ahn’Qiraj: The Fallen Kingdom, Uldum si ceea ce ma intriga cel mai mult insula Vashj’ir.

Aproape totul e schimbat si asta se simte chiar si in paleta de culori, care pare mai stralucitoare, cu un contrast mai puternic. Am vazut discutii pe trade in care oamenii afirma ca e mai cartonish, dar personal nu mi se pare, chiar ma bucur de noile culori care aduc mai multa viata in peisaj si schimba oarecum subtil perceptia oricui despre noul expansion. Blizzard s-a intrecut pe sine in aceasta clipa si chiar sa vrei sa renunti la joc sau sa nu cumperi noul expansion, nu vei putea rezista curiozitatii de a vedea ce se ascunde in noile zone, care sint questurile si noile povesti. Luna lui octombrie si acum noiembrie nu au facut decat sa pregateasca spiritele in vederea lansarii noului expansion si al naibii sa fiu daca am mai vazut o asemenea aglomeratie de jucatori inainte de expansion. Ma asteptam sa fie pustiu in orase, sa iti faci greu loc intr-un party sau intr-un raid intr-o lume plictisita de vechile instante si raiduri, dar n-a fost sa fie asa. Lunile care au precedat expansionul au fost aglomerate si pline de surprize pentru cei care au fost activi, precum mijlocul lunii noiembrie in care Blizzard a lasat la liber, 4 noi bosi sa fie farmati incontinuu (fara cooldown, nici macar de 1 zi) ca orice instanta normala ne-heroica, bosi care dropau iteme de level 251. Pentru multe dintre alturile jucatorilor sau a nuubilor care abia si-au facut cont in wow, asta a fost o mana cereasca. Ca sa nu mai vorbim de usurinta cu care se farmau Justice Points. Cineva de la Blizzard ori a innebunit ori a avut o mare bucurie :) .

Any way, mai jos sint cateva screenshoate din cele cateva ore de joc care mi le-am permis.

P.S. Shadowfang Keep are cateva questuri cu noua rasa de la alianta care dau reputatie cu Gilneas. Cred ca am facut vreo 2200 puncte :) . Si e inca de level 20, again nu sint sigur ca o sa se schimbe.

P.P.S. Cand am vazut prima oara noul patch, am vrut sa denumesc articolul asta “A explodat Azerotu’” da e mult spus :)

Leave a Comment

More from category

TESO: Gathering and Exploration
TESO: Gathering and Exploration

Creative Director Paul Sage describes what you’ll find as you explore every corner of Tamriel. For more [Read More]

TESO: Journey to Coldharbour
TESO: Journey to Coldharbour

Molag Bal, the God of Schemes, threatens all of Tamriel in The Elder Scrolls Online. Watch this new video to visit his [Read More]

The Elder Scrolls Online – The Alliances Cinematic Trailer
The Elder Scrolls Online – The Alliances Cinematic Trailer

Tamriel is at war. Three alliances — the Aldmeri Dominion, Daggerfall Covenant, and Ebonheart Pact — square [Read More]

An Introduction to The Elder Scrolls Online
An Introduction to The Elder Scrolls Online

Un documentar/preview despre The Elders Scrolls Online prezentat de catre membrii proiectului. [Read More]

Pages

Insider

Archives